Visie

Bij SWOA willen we bijdragen aan een toekomst waar zoveel mogelijk Arnhemmers op een prettige manier ouder worden in hun eigen, vertrouwde omgeving. We streven ernaar dat ouder wordende inwoners zijn voorbereid op hun toekomst en dat de oudere inwoners zolang mogelijk hun onafhankelijkheid en levenskwaliteit behouden.

Onze missie 

Bij SWOA geloven we dat ieder mens het recht heeft om in vrijheid en zelfstandigheid te kunnen blijven functioneren. Onze missie is om ouderen in Arnhem te voorzien van veel verschillende diensten en activiteiten die hun welzijn en levenskwaliteit verhogen. Van begeleiding thuis tot inspirerende activiteiten op locatie, en alles daartussenin. Met de hulp van onze ruim 450 toegewijde (vrijwillige) medewerkers zetten we ons elke dag in om dit doel te bereiken. 

Onze aanpak 

Bij SWOA staat persoonlijke aandacht en preventieve zorg centraal. We richten ons niet alleen op ouderen die al ondersteuning nodig hebben, maar bieden ook volop activiteiten aan voor 55+ers die nog volop in het leven staan en graag willen blijven bewegen, leren en sociaal actief willen blijven. 

Ons organogram

Organogram

Samenwerking en kennisdeling 

We zijn ervan overtuigd dat samenwerking de sleutel is tot succes. Daarom werken we nauw samen met andere organisaties en burgerinitiatieven om een breed welzijnsnetwerk te creëren. Onze kennis en expertise over de oudere doelgroep delen we graag met anderen, omdat we geloven dat we samen meer kunnen bereiken. 

Word onderdeel van SWOA 

Of je nu een oudere bent die op zoek is naar leuke activiteiten, een mantelzorger die even ademruimte nodig heeft, een verwijzer die vertrouwt op onze kennis, of een potentiële vrijwilliger die zich wil inzetten voor anderen: bij SWOA ben je van harte welkom. 

Ontdek vandaag nog hoe SWOA jou kan ondersteunen en inspireren. Neem contact met ons op of kom langs bij een van onze locaties. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten! 

Wil je nog meer informatie? Bekijk onderstaande links.