Filters

Sla filters over

Zoeken

Filters:

Keukenmedewerker – De Gaanderij en De Weldam

Houd je van koken? Stop je graag liefde in de pan? Dan is dit wat voor jou!

Chauffeur – diverse dienstverleningen

Vind jij autorijden leuk? Wil je mensen blij maken met heerlijke maaltijden? Of breng je ze liever naar de kapper, ziekhuisafspraak of naar winkelcentrum Kronenburg? Dan is chauffeur worden voor SWOA wat voor jou!

Buffetmedewerker

Vind je het leuk om in een team te werken en mensen te voorzien van koffie, thee, fris en eten? Dan is dit een leuke baan voor jou!

Gastvrouw- of heer

Ben jij klantgericht? Hou je ervan om mensen op hun gemak te stellen? Sta je graag mensen te woord via de telefoon, mail of op onze locatie? En sta je ervoor open om eventueel op een andere plek bij te springen? Dan is gastheer/vrouw zijn wat voor jou!

Coördinator – diverse locaties

Wil je echt iets betekenisvols doen met jouw vrije tijd en voel jij je thuis in een coördinerende functie met maatschappelijke impact? Dan komen we graag met jou in contact!

Redactie vrijwilliger

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste redactie vrijwilliger voor SWOA! Heb jij een passie voor schrijven en communicatie, en wil je bijdragen aan onze missie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Redactievrijwilliger

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste redactievrijwilliger voor SWOA! Heb jij een passie voor schrijven en communicatie, en wil je bijdragen aan onze missie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wandelen of fietsen met ouderen

Fiets of wandel jij graag? En ben jij met het mooie weer graag buiten om te genieten van de zon? Maak van je hobby dan je vrijwilligerswerk en ga samen met een oudere op pad.

Maatjes – Maatje Regio Arnhem

Heb jij ruimte in je hart en tijd in je agenda om iemand anders te ondersteunen? Al met een paar uur in de week maak jij het verschil als maatje.

Thuisadministratie – breng de administratie op orde

Heb jij in beeld wat jouw maandelijkse inkomsten en uitgaven zijn? En zou jij iemand willen ondersteunen om dit ook op orde te hebben? Dan is vrijwilligerswerk bij de Thuisadministratie zeker wat voor jou!

Heb je een vraag over jezelf vrijwillig inzetten?

"*" geeft vereiste velden aan

Stap 1 van 2

Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA. Het privacybeleid(opent in nieuw tabblad) en de servicevoorwaarden(opent in nieuw tabblad) van Google zijn van toepassing.