Duik jij graag de papieren in om alles te ordenen? Heb jij in beeld wat jouw maandelijkse inkomsten en uitgaven zijn? En zou jij iemand willen ondersteunen om dit ook op orde te hebben? Dan is vrijwilligerswerk bij de Thuisadministratie zeker wat voor jou!

Al met een minimale inzet kan jij iemand een steuntje in de rug geven. Voorkomen dat iemand (verder) in de problemen raakt. Bij de Thuisadministratie ga jij samen met iemand aan de slag om de (financiële) administratie te ordenen. Daar waar mogelijk zorg je dat iemand het zelf (weer) leert oppakken, zodat iemand zelf weer aan de slag kan.

Wat doe je als vrijwilliger bij de Thuisadministratie?

Waarom iets voor jou?

Wat levert het jou op?

Voldoening. Jij zet je immers in voor de (kwetsbare) inwoner van Arnhem! Je werkt zelfstandig maar bent wel onderdeel van een vrijwilligersteam.

We bieden je reiskostenvergoeding voor auto, openbaar vervoer en fiets. In overleg is er ook scholing mogelijk in de vorm van een training of cursus. Tot slot, is er jaarlijks een gezellig vrijwilligersuitje en ontvang je een cadeautje op bijvoorbeeld jouw verjaardag.

Spreek je ook een andere taal?

Bijvoorbeeld Turks of Arabisch? Dan zijn we ook hard op zoek naar jou! We ontvangen diverse aanmeldingen van inwoners die de Nederlandse taal niet goed spreken, maar wel administratieve hulp nodig hebben.

Wil je meer informatie? Of aanmelden?

Neem dan contact op met Iris Wessels via 06 – 11 78 10 82 of info@thuisadministratiearnhem.nl. We nodigen je dan graag uit om kennis te maken onder het genot van een kopje koffie of thee.

Thuisadministratie is een samenwerking tussen Humanitas Rijn-IJssel, Rijnstad en SWOA.

Dit is een doorlopende vacature.

Reageren

Bekijk ook

Coördinator – diverse locaties

Wil je echt iets betekenisvols doen met jouw vrije tijd en voel jij je thuis in een coördinerende functie met maatschappelijke impact? Dan komen we graag met jou in contact!

Gastvrouw- of heer

Ben jij klantgericht? Hou je ervan om mensen op hun gemak te stellen? Sta je graag mensen te woord via de telefoon, mail of op onze locatie? En sta je ervoor open om eventueel op een andere plek bij te springen? Dan is gastheer/vrouw zijn wat voor jou!