Ben jij klantgericht? Hou je ervan om mensen op hun gemak te stellen? En sta je graag mensen te woord via de telefoon, mail of op onze locatie? Dan is gastheer/vrouw zijn wat voor jou! Je bent het visitekaartje va onze locatie en gaat met veel enthousiasme aan de slag.

Voor alles drie onze locaties De Gaanderij, De Petersborg en De Weldam zijn we opzoek naar gastvrouwen en -heren.

Wat ga je doen?

Bezoekers warm ontvangen, telefoontjes aannemen en mails beantwoorden zijn allerlei onderdelen van je takenpakket. Het bijhouden van activiteiten in ons registratiesysteem leer je door ‘’learning-on-the-job’’. De interne post wordt door jou bijgehouden en ook heb je een aantal taken met betrekking tot het buffet. Die taken bestaan o.a. uit het bestellen van maaltijden en het doorgeven van af- en aanmeldingen. 

Welke kennis en vaardigheden zijn nodig?

Betrouwbaar, verantwoordelijk en sociaal vaardig zijn eigenschappen waar jij jezelf in kunt herkennen. Het beschikken over computervaardigheden is voor deze functie belangrijk. Goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse taal is hierbij essentieel, vanwege het contact met mensen.

Wat maakt het werk de moeite waard voor de vrijwilliger?

Afwisseling in de taken zorgt ervoor dat het werk leuk en boeiend blijft. De visie die SWOA hanteert zorgt ervoor dat vrijwilligers op dezelfde manier behandeld worden als ieder andere beroepskracht.

Lijkt het jou wat om als gastheer/vrouw aan de slag te gaan?

Neem dan contact op met Iris Wessels (06 – 11 78 10 82) of stuur een mail naar vrijwilliger@swoa.nl.

Dit is een doorlopende vacature.

Reageren

Bekijk ook

Thuisadministratie – breng de administratie op orde

Heb jij in beeld wat jouw maandelijkse inkomsten en uitgaven zijn? En zou jij iemand willen ondersteunen om dit ook op orde te hebben? Dan is vrijwilligerswerk bij de Thuisadministratie zeker wat voor jou!

Coördinator – diverse locaties

Wil je echt iets betekenisvols doen met jouw vrije tijd en voel jij je thuis in een coördinerende functie met maatschappelijke impact? Dan komen we graag met jou in contact!