Wil je echt iets betekenisvols doen met jouw vrije tijd en voel jij je thuis in een coördinerende functie met maatschappelijke impact? Dan komen we graag met jou in contact! SWOA ondersteunt mensen al meer dan 50 jaar in en om Arnhem. Van begeleiding thuis tot activiteiten op locatie en alles daartussen. Daar zetten zo’n 450 (vrijwillige) medewerkers zich iedere dag voor in!

Wij zoeken voor diverse projecten coördinatoren. We kijken graag met jou welk project het beste bij je past! Je bent als coördinator van echte meerwaarde, omdat door jou de vrijwilligers goed aan de slag kunnen en de ouderen in Arnhem kunnen ondersteunen.

Wat doe je als vrijwillige coördinator?

Als vrijwillige coördinator ben je veel zelfstandig aan het werk en heb je contact met jouw vrijwillige collega’s. Jij bent de spil en het aanspreekpunt voor je collega’s. Natuurlijk staat de projectcoördinator van SWOA voor je klaar wanneer dat nodig is. Jullie houden onderling goed contact en diegene is bereikbaar bij vragen. 

Enkele voorbeelden van werkzaamheden:

De inzetbaarheid is verschillend per project. Als de functie coördinator bij jou past, dan kunnen we in overleg en op basis van jouw beschikbaar kijken welk project geschikt is.

Waarom iets voor jou?

Wat levert het jou op?

Voldoening. Jij zet je immers in voor de (kwetsbare) inwoner van Arnhem! Je maakt onderdeel uit van een team en hebt contact met vrijwillige collega’s. Daarnaast werk je nauw samen met de projectcoördinator van het desbetreffende project.

We bieden je reiskostenvergoeding voor auto, openbaar vervoer en fiets. In overleg is er ook scholing mogelijk in de vorm van een training of cursus. Tot slot, is er jaarlijks een gezellig vrijwilligersuitje en ontvang je een cadeautje op bijvoorbeeld jouw verjaardag.

Interesse? Of wil je meer informatie?

Wij nodigen jou graag uit voor een kopje koffie. Zo leer jij SWOA kennen en wij jou. Je kunt contact opnemen met Iris Wessels via 06 – 11 78 10 82 of mailen naar vrijwilliger@swoa.nl. Hopelijk tot snel!

Dit is een doorlopende vacature.

Reageren

Bekijk ook

Thuisadministratie – breng de administratie op orde

Heb jij in beeld wat jouw maandelijkse inkomsten en uitgaven zijn? En zou jij iemand willen ondersteunen om dit ook op orde te hebben? Dan is vrijwilligerswerk bij de Thuisadministratie zeker wat voor jou!

Gastvrouw- of heer

Ben jij klantgericht? Hou je ervan om mensen op hun gemak te stellen? Sta je graag mensen te woord via de telefoon, mail of op onze locatie? En sta je ervoor open om eventueel op een andere plek bij te springen? Dan is gastheer/vrouw zijn wat voor jou!