Binnen het kader de Roze Loper organiseren we verschillende activiteiten die voor iedereen toegankelijk zijn. De kleurrijke Regenboogkookworkshops en De Regenboogsalon zijn hier mooie voorbeelden van.

De Regenboogsalon: een bijeenkomst voor iedereen 

De Regenboogsalon is een maandelijkse bijeenkomst waar we samen in gesprek gaan. Van luchtige onderwerpen tot serieuzere discussies, maar altijd in een gezellige sfeer. Tijdens het samenzijn kan je genieten van lekkere hapjes en alcoholvrije drankjes. De Regenboogsalon verwelkomt iedereen die openstaat voor gesprekken en verbinding. Ongeacht leeftijd, achtergrond of identiteit: we willen van elkaar leren en elkaar respecteren. 

Elke derde vrijdag van de maand, tussen 14.00 en 16.00 uur, ontmoeten we elkaar op een van onze locaties. 

Samen koken tijdens de Regenboogkookworkshop 

Regenboogkookworkshops bieden een kleurrijke, interactieve ervaring rond diversiteit en inclusie. In samenwerking met onder andere Vitanos en de Gemeente Arnhem bieden we deze bijzondere workshops aan. De Regenboogkookworkshops bestaan uit theater, spel en gezamenlijk koken. Dit zorgt voor connectie en begrip tussen deelnemers. De workshops zijn naast leerzaam, ook leuk en gezellig! 

Na afloop van de workshop schuiven we gezamenlijk aan tafel om te genieten van de heerlijke gerechten die we samen hebben bereid. 

Houd onze agenda en Facebook in de gaten om te weten wanneer de volgende Regenboogsalon of –kookworkshop is.  

Heb je interesse? Of wil je meer informatie over onze Regenboogactiviteiten? 

Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 06 – 82 24 09 71, mail regenboog@swoa.nl of stel in onderstaand formulier jouw vraag.

"*" geeft vereiste velden aan

Stap 1 van 2

Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA. Het privacybeleid(opent in nieuw tabblad) en de servicevoorwaarden(opent in nieuw tabblad) van Google zijn van toepassing.

Handig!

Als organisatie ook aan de slag om je organisatie LHBTIQ+ vriendelijker te maken? Roze 50+ ontwikkelde een toolkit om de aandacht voor seksuele diversiteit, genderdiversiteit en seksediversiteit in zorg en welzijn te vergroten.

Bekijk ook

De Thuyn

Ontdek De Thuyn: Geniet van buiten zijn, nieuwe contacten leggen en leuke activiteiten ondernemen.
Arnhem Zuid-West

Elden met Elkaar

In het Dorpshuis in Elden organiseren we onder begeleiding van professionals en vrijwilligers gezellige activiteiten voor ouderen.
Arnhem Zuid-West