Samen met de Biologische Tuinbouwvereniging Elderveld organiseren we buitenactiviteiten voor alle Arnhemmers. Op dinsdag en donderdag, van 12.00 tot 16.00 uur, ben je van harte welkom! Voor slechts € 2,50 per keer kan je deelnemen. Als je een Gelrepas hebt, kan je je tegoed gebruiken voor korting.  

Wat kan je verwachten bij De Thuyn?  

Bij De Thuyn draait alles om sociaal contact en buiten zijn. De activiteiten zijn afgestemd op jouw tempo, wensen en mogelijkheden. Je ontmoet nieuwe mensen, zowel onderling als van de tuinvereniging en uit de buurt. De sfeer is warm, vriendelijk en gericht op samenwerken.  

Wat gaan we doen?  

We gaan aan de slag in onze moestuin en in de kas van de Biologische Tuinbouwvereniging. Samen zaaien, oogsten en onkruid wieden. Buiten bezig zijn en resultaten zien van je inspanningen, dat geeft voldoening. En als het weer niet meezit, verplaatsen we de activiteiten gewoon naar de gezellige schuur. Bovendien kan je in dit gebied heerlijke wandelingen maken.  

Alle belangrijke informatie op een rijtje:   

Heb je interesse? Of wil je een keer langskomen?  

Neem vrijblijvend contact op via 06 – 13 76 45 30, stuur een e-mail naar dethuyn@swoa.nl of vul onderstaand formulier in. We kijken ernaar uit je te ontmoeten!  

"*" geeft vereiste velden aan

Stap 1 van 2

Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA. Het privacybeleid(opent in nieuw tabblad) en de servicevoorwaarden(opent in nieuw tabblad) van Google zijn van toepassing.

Kom langs bij De Thuyn en geniet van buiten zijn, nieuwe ontmoetingen en gezellige activiteiten!  

Lijkt het jou leuk om met mensen te werken in De Thuyn?

Dan ben je van harte welkom om als vrijwilliger aan de slag te gaan! Neem contact op voor meer informatie of om je aan te melden.  

Bekijk ook

Elden met Elkaar

In het Dorpshuis in Elden organiseren we onder begeleiding van professionals en vrijwilligers gezellige activiteiten voor ouderen.
Arnhem Zuid-West

Ondersteuning wijkinitiatieven

Wij staan voor je klaar om je te ondersteunen met je eigen wijkinitiatief.
Heel Arnhem