Wij bieden drie locaties waar je jouw activiteit kan opzetten, of het nu gaat om een handwerkclub, bridge-groep, schilderworkshop of iets anders. Onze ruimtes zijn ideaal voor verschillende soorten clubs en bijeenkomsten. 

Maar we doen meer dan alleen het faciliteren van een ruimte. Bijvoorbeeld als je graag een wijkactiviteit wilt opzetten, maar je weet niet hoe. Of je mist de kennis van het organiseren, dan helpen we graag! We nemen de organisatie niet van je over, maar begeleiden je en geven tips bij het opzetten van jouw activiteit in Arnhem.  

Heb je een vraag over het opstarten van een wijkinitiatief? Vul onderstaand formulier in!

"*" geeft vereiste velden aan

Stap 1 van 2

Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA. Het privacybeleid(opent in nieuw tabblad) en de servicevoorwaarden(opent in nieuw tabblad) van Google zijn van toepassing.

In het verleden ondersteunden we al veel leuke initiatieven. Een paar voorbeelden: 

Wijkband Elderrock 

Vanuit de wijk kwam een vraag voor het gezamenlijk oprichten van een rockband. SWOA ondersteunde bij het opzetten hiervan, wat resulteerde in een band met leden in de leeftijd van 40 – 75 jaar. Rozet  droeg bij door het aanleveren van een bandcoach en een drumstel. De rockband heeft ook al verschillende keren mogen optreden! 

Kunstcafé 

Vanuit een wens vanuit inwoners ontstond het Kunstcafé. Inwoners gaven aan behoefte te hebben aan meer kunst in de wijk. SWOA pakte deze vraag op, en gezamenlijk werd het Kunstcafé opgericht. Het kunstcafé vindt 1x per kwartaal plaats en wordt inmiddels volledig gedraaid door wijkbewoners zelf. 

Bekijk ook

De Thuyn

Ontdek De Thuyn: Geniet van buiten zijn, nieuwe contacten leggen en leuke activiteiten ondernemen.
Arnhem Zuid-West