Een maatje zet zich vrijwillig in om een tijdje met jou op te trekken, eens per week of om de week. Het mooie aan een maatje is dat hij dichterbij staat dan een professionele hulpverlener. Tegelijkertijd is een maatje geen vriend, maar is er om jou te ondersteunen. 

Je zoekt bijvoorbeeld een maatje om: 

Een maatje kan jou ondersteunen als: 

De intake en de match 

Nadat je je hebt aangemeld voor een maatje, vindt er een intake plaats. Bij de intake gaat de coördinator van Maatjes Regio Arnhem met jou in gesprek. Hij of zij probeert er dan achter te komen wat jouw motivatie is en waar je aan wilt werken. Als dat bekend is, zoekt de coördinator een maatje die het beste bij jou of jouw vraag past.  

Aanmelden of stel een vraag

Aanmelden gaat meestal via de wijkcoach. Je kan ook zelf contact opnemen via maatjes@swoa.nl, bel met 026 – 327 22 66 of vul onderstaand formulier in.

Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA. Het privacybeleid(opent in nieuw tabblad) en de servicevoorwaarden(opent in nieuw tabblad) van Google zijn van toepassing.

Alle belangrijke informatie op een rijtje:  

Je inzetten als vrijwilliger?

Heb jij ruimte in je hart en tijd in je agenda om iemand anders te ondersteunen? Al met een paar uur in de week maak jij het verschil als maatje.

Bekijk ook

(Flexibele) begeleiding

Heb je een hulpvraag en lukt het je niet om deze zelfstandig op te pakken? Dan kijken wij graag met jou mee wat er nodig is.
Heel Arnhem

Groepsbegeleiding

Wil je graag je dag zinvol doorbrengen? Samen dingen ondernemen en contact hebben met anderen? Dat kan bij de groepsbegeleiding.
Arnhem Noord-Oost | Arnhem Zuid-Oost | Arnhem Zuid-West