Flexibele begeleiding

Bij deze vorm van begeleiding gaat één van onze sociaal werkers dan met jou in gesprek. Hij of zij helpt je zoeken naar de juiste oplossing bij jouw hulpvraag. Het traject flexibele begeleiding bestaat uit maximaal 15 contactmomenten en is geheel kosteloos.

Aan welke hulpvragen kan je denken bij flexibele begeleiding?

Voor flexibele kan je jezelf aanmelden. Ook een familielid, goede buur, vriend of kennis kan je aanmelden. In sommige gevallen is er een wijkcoach of een andere hulpverlener betrokken die flexibele begeleiding aan je voorstelt.

WMO begeleiding

Mocht blijken dat je na flexibele begeleiding intensievere of langdurige ondersteuning nodig hebt, dan kan WMO begeleiding worden ingezet. Hiervoor is een indicatie nodig vanuit de WMO. De aanmelding hiervan verloopt altijd in afstemming met een wijkcoach of casemanager.

WMO begeleiding is niet kosteloos. De eigen bijdrage hiervan is € 19,00 per maand.

Begeleiding op maat

Jouw welzijn staat voorop en we bieden begeleiding op maat aan. We werken bij WMO begeleiding daarom met een plan ‘Mijn Plan, Ons Plan’. In dit plan stellen we samen doelen en proberen we deze te behalen. We volgen continu de voortgang en passen aan waar nodig.

We besteden aandacht aan maatschappelijke participatie, activering, daginvulling, lichamelijke en geestelijke gezondheid, financiën, schulden, huisvesting, respijtzorg, mantelzorgondersteuning en rouwverwerking.

Stel een vraag over (Flexibele) Begeleiding

"*" geeft vereiste velden aan

Stap 1 van 2

Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA. Het privacybeleid(opent in nieuw tabblad) en de servicevoorwaarden(opent in nieuw tabblad) van Google zijn van toepassing.

Bekijk ook

Groepsbegeleiding

Wil je graag je dag zinvol doorbrengen? Samen dingen ondernemen en contact hebben met anderen? Dat kan bij de groepsbegeleiding.
Arnhem Noord-Oost | Arnhem Zuid-Oost | Arnhem Zuid-West

Activerend Werk

Woon je in Arnhem of omgeving en wil je stappen zetten in Zorg & Welzijn? Start dan met Activerend Werk bij SWOA!
Heel Arnhem