Iedere dinsdag van 13.30 tot 15.00 uur en elke vrijdag van 10.00 tot 12.30 uur ben je van harte welkom. Voor slechts € 2,50 per keer doe je mee en voor € 2,50 kan je ook genieten van een lunch 2x per maand. Als je een Gelrepas hebt, kan je die inzetten voor korting op je eigen bijdrage.  

Wat kan je verwachten?  

Op dinsdagmiddag staat bewegen centraal met na afloop een kopje koffie/thee en op vrijdagochtend genieten we diverse activiteiten; spelletjes, mee met de duo fiets, knutselen, muziek, uitjes, gezellig samen zijn staat bovenaan. De activiteiten zijn gevarieerd en er is ruimte voor nieuwe ideeën en initiatieven uit het dorp. Bij aanvang staat een heerlijk kopje koffie of thee klaar, en na afloop van de activiteit kan je 2x per maand samen met anderen lunchen.  

Alle handige informatie op een rijtje:  

Dus noteer het alvast: elke dinsdag van 13.30 tot 15.00 uur en elke vrijdag van 10.00 tot 13.00 uur. We kijken ernaar uit je te verwelkomen! 

Heb je moeite met verplaatsen en wil je toch meedoen?  

Meld je dan aan bij ANWB AutoMaatje. Inschrijven is gratis. Na telefonisch contact wordt bekeken of je van deze service gebruik kan maken. Voor meer informatie kan je terecht bij ANWB Automaatje.  

Bekijk ook

Regenboogactiviteiten

Binnen het kader de Roze Loper organiseren we verschillende activiteiten die voor iedereen toegankelijk zijn.
Heel Arnhem

Ondersteuning wijkinitiatieven

Wij staan voor je klaar om je te ondersteunen met je eigen wijkinitiatief.
Heel Arnhem