Voor wie is ANWB AutoMaatje Arnhem?

Niet iedereen kan even makkelijk de deur uit voor een boodschap of een bezoek. Onze toegewijde vrijwilligers zorgen ervoor dat minder mobiele ‘buren’ in Arnhem makkelijk van A naar B kunnen reizen, zoals naar de kapper, huisarts of gezellig op de koffie bij een vriendin. AutoMaatje is er voor al jouw praktische én leuke afspraken! Waar wil jij heen met ANWB AutoMaatje?

Wil jij gebruik maken van ANWB AutoMaatje?

Aanmelden voor ANWB AutoMaatje Arnhem is gratis. Dit kan via automaatje@swoa.nl, door te bellen naar 026 – 384 66 90 op werkdagen tussen 9.00 en 12.00 uur of onderstaand formulier in te vullen.

Na je aanmelding overleggen we eerst telefonisch met jou of AutoMaatje de juiste oplossing biedt. Als dit zo is ontvang je via de post een inschrijfformulier. Als we dit formulier ingevuld hebben teruggekregen, schrijven we je in bij AutoMaatje. Vanaf dan kan je een rit aanvragen.

Stel een vraag of meld je aan via het formulier:

Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA. Het privacybeleid(opent in nieuw tabblad) en de servicevoorwaarden(opent in nieuw tabblad) van Google zijn van toepassing.

Ben je ingeschreven? En wil je een rit aanvragen?

Bel ons dan minimaal twee dagen van tevoren. We zoeken dan een vrijwillige chauffeur die op het gewenste moment kan rijden. Als we een chauffeur vinden, bellen we je terug en vertellen we je wat het ongeveer gaat kosten. Je betaalt dit bedrag contant aan de chauffeur.

Als je een rit aanvraagt doen de vrijwilligers van de office hun best om een vrijwillige chauffeur te vinden maar we kunnen geen garantie bieden.

Alle handige informatie op een rijtje:

Wil je als chauffeur of officemedewerker aan de slag bij AutoMaatje?

Meld je aan als vrijwilliger en help jouw minder mobiele buurtgenoten naar hun gewenste bestemming te reizen. Als chauffeur rijdt je eigen auto. Je ontvangt een onkostenvergoeding van € 0,35 per gereden kilometer vanaf jouw eigen huis, plus eventuele parkeerkosten.

Als officemedewerker neem je de telefoon op en boek je de ritten in van deelnemers in. Je vindt het leuk om te puzzelen op een computer, samen te werken en deelnemers te woord te staan.

Bekijk ook

PlusBus

Van gezellig samen boodschappen doen tot een inspirerend museumbezoek. Ga mee met de PlusBus.
Heel Arnhem

Max Mobiel

Heb jij hem al zien rijden de Max Mobiel Kronenburg of Presikhaaf? Voor slechts één euro per rit rijden vrijwillige chauffeurs inwoners van Presikhaaf, Rijkerswoerd, Kronenburg en Vredenburg naar het winkelcentrum.
Arnhem Noord-Oost | Arnhem Zuid-Oost | Arnhem Zuid-West