Op zaterdag 15 juni loopt een deel van de collega’s van SWOA mee met de Nacht van de Vluchteling! Samen proberen we zoveel mogelijk geld op te halen voor noodhulp. En hier kunnen we jouw hulp bij gebruiken.

Samen met vele andere lopers vragen we aandacht voor de actuele, maar ook de vergeten humanitaire crises in de wereld en halen we geld op voor noodhulp ter plekke aan mensen op de vlucht.

Ons streven

Naast de collega’s die individueel een bedrag proberen op te halen, hebben we als SWOA-zijnde ook een streefbedrag voor ogen. We willen voor deze avond € 1000,- proberen op te halen. Help jij ons om dit bedrag te bereiken?

Waarom lopen we mee

Als SWOA zetten we ons met ongeveer 450 (vrijwillige) medewerkers iedere dag met hart en ziel in voor de Arnhemse inwoner, maar we zien natuurlijk ook de uitdagingen die wereldwijd spelen. Daarom zetten we ons met deze wandeling niet alleen in voor hen die hier wonen, maar ook voor degenen die ergens anders op de wereld hopen op een veilige haven.

Het laatste nieuws

Trots op samenwerking Huis van Herinnering Openluchtmuseum

Wij zijn trots om deel uit te maken van van een uniek partnerschap tussen de zorg- en welzijnsorganisaties Attent Zorg...

Samenwerking SWOA en Maaltijdservice.nl: persoonlijke service en gezonde maaltijden komen samen

Sinds februari dit jaar werken wij samen met Maaltijdservice.nl: een maaltijdleverancier met gezonde en verse maaltijden speciaal voor senioren. Zo...

Heb je binnenkort een gezellig dagje weg gepland? Ga met het openbaar vervoer!

Een leuk dagje uit met jouw kleinkinderen naar de dierentuin, een bezoek aan een andere stad of misschien wel een...