Op zaterdag 15 juni loopt een deel van de collega’s van SWOA mee met de Nacht van de Vluchteling! Samen proberen we zoveel mogelijk geld op te halen voor noodhulp. En hier kunnen we jouw hulp bij gebruiken.

Samen met vele andere lopers vragen we aandacht voor de actuele, maar ook de vergeten humanitaire crises in de wereld en halen we geld op voor noodhulp ter plekke aan mensen op de vlucht.

Ons streven

Naast de collega’s die individueel een bedrag proberen op te halen, hebben we als SWOA-zijnde ook een streefbedrag voor ogen. We willen voor deze avond € 1000,- proberen op te halen. Help jij ons om dit bedrag te bereiken?

Waarom lopen we mee

Als SWOA zetten we ons met ongeveer 450 (vrijwillige) medewerkers iedere dag met hart en ziel in voor de Arnhemse inwoner, maar we zien natuurlijk ook de uitdagingen die wereldwijd spelen. Daarom zetten we ons met deze wandeling niet alleen in voor hen die hier wonen, maar ook voor degenen die ergens anders op de wereld hopen op een veilige haven.

Het laatste nieuws

Naar het Huis van Herinnering? Pak de SWOA PlusBus!

Wil jij samen met iemand uit jouw omgeving met dementie het Huis van Herinnering in het Nederlands Openluchtmuseum bezoeken? Wij...

Samen bouwen aan een warme en toegewijde buurt

Een voorzorgcirkel starten met jouw buurtgenoten In Arnhem kijken we naar elkaar om en zijn we er voor elkaar. Dit...

‘VEERKRACHT on tour’ brengt persoonlijke verhalen van Arnhemse ouderen tot leven

Veerkracht staat centraal in de mooie, ontroerende en grappige voorstelling 'VEERKRACHT on tour', waarin ouderen uit Arnhem zelf op het...