Samen luisteren naar een akoestisch concert op donderdag 30 november van 14.00 tot 16.00 uur in Musis. Tussendoor, tijdens de pauze van een half uur, genieten we van een kopje koffie met wat lekkers en is er ruimte om elkaar te ontmoeten.

Kom je ook?

Koop jouw kaartje(s) (vóór uiterlijk 27 november)

Over SYA – A Bright Starry Night

In A Bright Starry Night nemen zangeressen Amanda Muller, Yvonne Leek en Daphne van de Bor (SYA) je met hun meerstemmige harmonieën mee in de ultieme herfstsfeer. Naast hun eigen repertoire, met een voorliefde voor country en folk, spelen en zingen zij pareltjes als ‘Vincent’ (Starry Starry Night) van Don McLean, ‘Don’t Stop’ van Fleetwood Mac en ‘Helplessly Hoping’ van Crosby, Stills & Nash.

Algemene informatie

Musis nodigt je uit

Deze matinee-voorstelling, met als uitgangspunten ‘samen erop uit, toegankelijk en ontmoeting’ is ontstaan uit een samenwerkingsproject van DrieGasthuizenGroep, SWOA (Stichting Welzijn Ouderen Arnhem) en Musis & Stadstheater.

De voorstelling wordt mede mogelijk gemaakt door Vincentius Vereniging Arnhem, Arnhemse Stichting Bijzondere Noden en Fonds Sluyterman van Loo.

Het laatste nieuws

‘VEERKRACHT on tour’ brengt persoonlijke verhalen van Arnhemse ouderen tot leven

Veerkracht staat centraal in de mooie, ontroerende en grappige voorstelling 'VEERKRACHT on tour', waarin ouderen uit Arnhem zelf op het...

Kom naar de Regenboogsalon en leer over geluk

Ben je op zoek naar inzichten over geluk en wil je deel uitmaken van een ondersteunende en leerzame omgeving? De...

Keurmerk Sociaal Werk Nederland en Roze Loper opnieuw behaald!

We zijn trots dat we dit jaar opnieuw het kwaliteitslabel Sterk Sociaal Werk en het certificaat voor De Roze Loper...