Ben je op zoek naar inzichten over geluk en wil je deel uitmaken van een ondersteunende en leerzame omgeving? De Regenboogsalon staat voor jou klaar! Deze informatieve en educatieve bijeenkomst is bedoeld voor de lhbtiq+-gemeenschap, iedereen die zich verbonden voelt met deze community en iedereen die openstaat voor gesprekken en verbinding. Ongeacht leeftijd, achtergrond of identiteit: we willen van elkaar leren en elkaar respecteren. Met elke maand een nieuw thema beloven we je te inspireren.

Thema 17 mei is geluk(kig)

Geluk is best ingewikkeld en iedereen voelt het op zijn eigen manier. Velen van ons streven naar geluk, maar de vraag blijft: zullen we het ooit bereiken? Door toenemende haat en discriminatie richting de lhbtiq+ gemeenschap is er bij velen op dit moment onrust en onzekerheid. Dit maakt het leven niet makkelijker.

Op vrijdag 17 mei van 14.00 tot 16.00 uur komen we samen in De Weldam om te verkennen wat geluk inhoudt en hoe we ons leven beter en gelukkiger kunnen maken, zelfs in tijden van onrust en onzekerheid.

Wil je meedoen?

Meld je uiterlijk 16 mei aan via regenboog@swoa.nl of bel naar 06 – 82 24 09 71. We hopen je daar te zien!

Alle praktische informatie op een rijtje

Onze regenboogactiviteiten

Binnen het kader de Roze Loper organiseren we verschillende activiteiten die voor iedereen toegankelijk zijn. De kleurrijke Regenboogkookworkshops en De Regenboogsalon zijn hier mooie voorbeelden van.

Het laatste nieuws

Naar het Huis van Herinnering? Pak de SWOA PlusBus!

Wil jij samen met iemand uit jouw omgeving met dementie het Huis van Herinnering in het Nederlands Openluchtmuseum bezoeken? Wij...

Samen bouwen aan een warme en toegewijde buurt

Een voorzorgcirkel starten met jouw buurtgenoten In Arnhem kijken we naar elkaar om en zijn we er voor elkaar. Dit...

‘VEERKRACHT on tour’ brengt persoonlijke verhalen van Arnhemse ouderen tot leven

Veerkracht staat centraal in de mooie, ontroerende en grappige voorstelling 'VEERKRACHT on tour', waarin ouderen uit Arnhem zelf op het...