Op vrijdag 27 oktober 2023 van 10.00 – 11.30 uur laten we je graag kennismaken met het Alzheimer Café Arnhem in SWOA-locatie De Gaanderij (Driemondplein 1 in Arnhem). Het café is een laagdrempelige ontmoetingsplek voor mensen met (beginnende)dementie, hun mantelzorgers, kinderen en andere familie en iedereen die (beroepsmatig) is geïnteresseerd in dementie.

Tijdens het Alzheimer Café gaan we in op het volgende onderwerp: ‘’Wegwijs in de mantelzorg en dementie’’. Een ochtend met meer informatie over mantelzorg voor beginners en gevorderden. Wat we bespreken zijn de volgende vragen: Wat is mantelzorg? Welke financiële ondersteuning bestaat er? Hoe kan je werk met mantelzorg combineren? Waar kun je heen voor hulp of een pauze? Daarnaast is er een deskundige spreker aanwezig, ruimte voor jouw vragen en kun je meer informatiefolders ontvangen over dementie.

Interesse?

Meld je aan via alzheimercafe.arnhem@alzheimervrijwilligers.nl of loop gerust op de ochtend zelf naar binnen! De koffie en thee staan klaar. De inloop is vanaf 9.30 uur.

Ben je verhinderd, maar wil je wel graag gaan?

Het Alzheimer Café Arnhem is elke derde dinsdag van de maand van 19.30 – 21.30 uur in Rozet Bibliotheek Presikhaaf (Laan van Presikhaaf 7 in Arnhem). Inloop vanaf 19.00 uur.

Het laatste nieuws

‘VEERKRACHT on tour’ brengt persoonlijke verhalen van Arnhemse ouderen tot leven

Veerkracht staat centraal in de mooie, ontroerende en grappige voorstelling 'VEERKRACHT on tour', waarin ouderen uit Arnhem zelf op het...

Kom naar de Regenboogsalon en leer over geluk

Ben je op zoek naar inzichten over geluk en wil je deel uitmaken van een ondersteunende en leerzame omgeving? De...

Keurmerk Sociaal Werk Nederland en Roze Loper opnieuw behaald!

We zijn trots dat we dit jaar opnieuw het kwaliteitslabel Sterk Sociaal Werk en het certificaat voor De Roze Loper...