Lekker in je vel zitten, zowel in je lijf als in je hoofd. Dat wil iedereen wel. Het gaat vaak vanzelf als je regelmatig beweegt, gezond eet, niet rookt en genoeg rust. Maar hoe zet je die eerste stap?

In februari 2024 vindt daarom de Gezond- en Fitmaand plaats in Arnhem; de jaarlijks terugkerende campagne waarin extra aandacht is voor een gezonde leefstijl. Tijdens deze maand maand staat telkens het thema SAMEN centraal, met deze keer de koppeling naar ‘familie’. Dit, aangezien de fysieke en sociale omgeving een grote rol spelen in gedragsverandering. 

Schrijf je nu in voor een activiteit!

Op www.gezondenfitinarnhem.nl vind je alle initiatieven, activiteiten, workshops en acties van de partners, heel veel Arnhemse aanbieders en verenigingen: van sporten en bewegen, voeding, minderen met alcohol/roken, mentale gezondheid tot een fit- en gezondheidscheck. De meeste activiteiten zijn gratis of tegen een kleine vergoeding bij te wonen. Waar doe jij aan mee?

Naast de activiteiten zetten we tijdens de gezond-en fitmaand ook in op een betere samenwerking tussen de partners: IrisZorg Preventie, ProPersona Connect, GGD Gelderland-Midden, Rijnstate, Sportbedrijf Arnhem, Stichting Welzijn Ouderen Arnhem (SWOA) en Gemeente Arnhem.

Lees hier het persbericht in de Arnhemse Koerier.

Het laatste nieuws

Floré: aan de slag met vitaliteit!

Te midden van de dubbele vergrijzing wordt het belang van preventie steeds groter. Daarom legt SWOA dit jaar extra nadruk...

Test binnenkort jouw positieve gezondheid! 

Het is steeds belangrijker om zo lang mogelijk vitaal te blijven. Op onze website vind je daarom binnenkort een korte...

Golden Moves: Dans het voorjaar in!

Heb je zin om het voorjaar te vieren en plezierig te bewegen op leuke muziek? Of je nu goed ter...