Afgelopen woensdag, 13 september, vierden we samen met vrijwilligers het 5-jarig bestaan én het rijden van de 10.000ste rit van AutoMaatje. Al ruim 1000 minder mobiele buurtgenoten werden vervoerd met deze dienst!

De 70 huidige vrijwilligers werden uitgenodigd om dit mooie moment te vieren. Op SWOA-locatie De Gaanderij organiseerde Iris Wessels, coördinator AutoMaatje, een feestelijke middag om de vrijwilligers in het zonnetje te zetten. Zo hielden Mark Lauriks, wethouder bestaanszekerheid en leefbare wijken, Joske van Lith, projectmanager AutoMaatje bij de ANWB en Sylvia Swart, directeur-bestuurder van SWOA, een praatje om hun waardering en dankbaarheid te uiten.

De rest van de middag stond in het teken van muziek, lekkere hapjes en gezelligheid. Op de foto is te zien hoe de deelnemer aan de 10.000ste rit door Mark Lauriks en Sylvia Swart wordt binnengehaald. Dit onder luid applaus van de aanwezigen.

Grote dank aan alle vrijwilligers die zich inzetten of in hebben gezet voor AutoMaatje. Zowel als chauffeur of als planner. Jullie zorgen dat vele Arnhemmers weer op plekken komen waar dat voorheen niet of nauwelijks lukte. En dat ook nog eens met tijdens de rit een goed gesprek.

Op naar het tienjarig jubileum!

Lees het persbericht hier.

Meedoen als deelnemer of vrijwilliger worden?

Neem contact op met SWOA via 026 3272266 of mail naar automaatje@swoa.nl. Voor meer informatie over AutoMaatje kijk je op www.swoa.nl/automaatje.

Fotograaf: Gerrit Davelaar

Het laatste nieuws

Heb je binnenkort een gezellig dagje weg gepland? Ga met het openbaar vervoer!

Een leuk dagje uit met jouw kleinkinderen naar de dierentuin, een bezoek aan een andere stad of misschien wel een...

SWOA loopt met met de Nacht van de Vluchteling! Steun jij ons?

Op zaterdag 15 juni loopt een deel van de collega's van SWOA mee met de Nacht van de Vluchteling! Samen...

Het jaarverslag van 2023

Afgelopen jaar was een jaar vol met vernieuwing, innovatie en een toekomstgerichte visie. Lees in het jaarverslag hoe we ons...