Wil jij een wandelmaatje om samen op pad te gaan? 

Wij helpen je graag om iemand te vinden! Met Wandelmaatjes brengen we mensen in contact die graag samen willen wandelen. Als er iemand (in jouw buurt) zich heeft aangemeld met dezelfde wens, zorgen wij voor de koppeling. Als het tussen jullie klikt, kunnen jullie samen op pad! 

Belangrijk om te weten: we maken alleen de koppeling met een wandelmaatje. Vervolgens leggen jullie zelf het contact. 

Wandelmaatjes ontmoeten? 

We organiseren af en toe een speeddate voor wandelmaatjes. Tijdens deze speeddate kan je andere inwoners uit Arnhem ontmoeten die graag willen wandelen. Je gaat steeds met iemand anders in gesprek, waardoor je van iedereen die aanwezig is een indruk krijgt. Is er een klik? Dan kan je na afloop telefoonnummers uitwisselen en wie weet loop je binnenkort samen! 

Veiligheidstips voor wandelmaatjes 

We begrijpen dat de eerste ontmoeting met je wandelmaatje best spannend kan zijn. Om je te helpen, hebben we enkele veiligheidstips: 

Ontdek de prachtige wandelingen in Arnhem met jouw wandelmaatje en geniet samen van de buitenlucht en gezelligheid! 

Meld je aan als wandelmaatje

"*" geeft vereiste velden aan

Stap 1 van 2

Ik wil graag…*

Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA. Het privacybeleid(opent in nieuw tabblad) en de servicevoorwaarden(opent in nieuw tabblad) van Google zijn van toepassing.

Bekijk ook

Max Mobiel

Heb jij hem al zien rijden de Max Mobiel Kronenburg of Presikhaaf? Voor slechts één euro per rit rijden vrijwillige chauffeurs inwoners van Presikhaaf, Rijkerswoerd, Kronenburg en Vredenburg naar het winkelcentrum.
Arnhem Noord-Oost | Arnhem Zuid-Oost | Arnhem Zuid-West

Fietsmaatjes

Ontdek samen de prachtige omgeving van Arnhem en geniet van een sportieve en gezellige activiteit met onze DuoFiets!
Arnhem Noord-Oost | Arnhem Zuid-Oost | Arnhem Zuid-West