Met de DuoFiets maak je al pratend een ontspannen ritje door de stad of omgeving, begeleid door een vriendelijke vrijwilliger. Je kan ook de DuoFiets met een bekende huren, zodat je samen kan genieten van deze bijzondere ervaring. 

Wat houdt het in? 

DuoFietsen is een gezellige en actieve bezigheid om samen te doen. Terwijl je fietst, geniet je van de buitenlucht, beweging en de mogelijkheid om gezellig te kletsen met je fietsmaatje. Misschien is er zelfs tijd voor een gezellig kopje koffie onderweg. 

De DuoFiets is voorzien van elektrische trapondersteuning, waardoor het fietsen moeiteloos gaat. Ook zit je naast elkaar, waardoor je gemakkelijk met elkaar kan praten. 

Geïnteresseerd in de DuoFiets? Of wil je meer informatie?

Bel dan naar 026 – 327 22 66 of mail info@swoa.nl. De DuoFiets staat op alle drie onze locaties: De Weldam, De Gaanderij en De Petersborg. 

 Alle informatie handig op een rijtje: 

Ontdek de DuoFiets en beleef samen een onvergetelijke en actieve ervaring in Arnhem! 

Fietsmaatjes Arnhem is opgezet in samenwerking met Fietsmaatjes Schaarsbergen. 

Bekijk ook

Max Mobiel

Heb jij hem al zien rijden de Max Mobiel Kronenburg of Presikhaaf? Voor slechts één euro per rit rijden vrijwillige chauffeurs inwoners van Presikhaaf, Rijkerswoerd, Kronenburg en Vredenburg naar het winkelcentrum.
Arnhem Noord-Oost | Arnhem Zuid-Oost | Arnhem Zuid-West

PlusBus

Van gezellig samen boodschappen doen tot een inspirerend museumbezoek. Ga mee met de PlusBus.
Heel Arnhem