Houd je van werken in de tuin? Ben je graag buiten? Dan is vrijwilliger worden bij De Thuyn waarschijnlijk wat voor jou! SWOA organiseert in samenwerking met de Biologische Tuinbouwvereniging Elderveld buitenactiviteiten voor inwoners die behoefte hebben aan meer sociaal ​contact en activiteiten. De activiteiten bieden ruimte voor ieders wensen, tempo en mogelijkheden. Ze zijn onder ​begeleiding van professionals en vrijwilligers.​

Wat doe je als tuinmedewerker?

Als vrijwilliger bij de Thuyn voer je samen met bezoekers werkzaamheden uit in de tuin van de Biologische Tuinbouw Vereniging in Elderveld. De werkzaamheden waar je aan kunt denken zijn: maai- en snoeiwerk, planten van groenvoorzieningen, enzovoorts. Oftewel alles wat er bij werken in de tuin komt kijken. Daarnaast ben je aanspreekpunt voor de deelnemers.

Waarom iets voor jou?

Wat bieden wij jou aan?

Een organisatie met gezellige vrijwilligers en beroepskrachten en een mooie en leuke werkomgeving. De nodige begeleiding van beroepskracht voor informatie, overleg en advies. En natuurlijk voldoening! Jij zet je immers in voor de (kwetsbare) inwoner van Arnhem.

We bieden je reiskostenvergoeding voor auto, openbaar vervoer en fiets. In overleg is er ook scholing mogelijk in de vorm van een training of cursus. Tot slot, is er jaarlijks een gezellig vrijwilligersuitje en ontvang je een cadeautje op bijvoorbeeld jouw verjaardag.

Word je enthousiast van de beschreven werkzaamheden?

En vind je het leuk om in de buitenlucht bezig te zijn (met mooi weer uiteraard) Wij nodigen jou graag uit voor een kopje koffie. Zo leer jij SWOA kennen en wij jou. Je kunt contact opnemen met Iris Wessels via 06 – 11 78 10 82 of mailen naar vrijwilliger@swoa.nl. Hopelijk tot snel!

Dit is een doorlopende vacature.

Reageren