Houd je van koken? Stop je graag liefde in de pan? Dan is dit wat voor jou! SWOA-locatie De Gaanderij en De Weldam zoeken namelijk vrijwilligers die graag hun passie en liefde voor voeding gebruiken als extra ingrediënten tijdens het koken voor onze locaties!

De Gaanderij

In De Gaanderij wordt de keuken gebruikt om uitgebreid te koken voor alle drie de SWOA-locaties (De Petersborg, De Weldam en De Gaanderij). Dit doe je niet alleen! Je werkt samen in een team en met een kok van Vitanos. Hij begeleidt en ondersteunt jou tijdens het koken.

Je maakt samen met een team gerechten voor De Eetkamer. De Eetkamer is er voor deelnemers van de groepsbegeleiding, maar ook wijkbewoners kunnen aansluiten. Oftewel een manier om verbinding te maken tussen inwoners uit Arnhem. Van maandag tot vrijdag kunnen zij een heerlijk driegangenmenu eten samengesteld door Vitanos en gemaakt door jou en het keukenteam.

De Weldam

In De Weldam wordt op maandag en woensdag gekookt in de keuken. Je maakt dan gerechten wat er voor die dag nodig is, zoals een soep. Natuurlijk help je ook met het schoonmaken en onderhouden van de keuken. Plezier en koken staat natuurlijk voorop! 

Waarom iets voor jou?

Je staat graag in de keuken en voelt je op je gemak tussen de potten en pannen. Je maakt mensen blij met jouw kookkunsten. Of je nu wel of geen kok bent. Verder:

Wat levert het jou op?

Meer kennis over koken en samenwerken in een team. Voldoening. Jij zet je immers in voor de (kwetsbare) inwoner van Arnhem!

We bieden je reiskostenvergoeding voor auto, openbaar vervoer en fiets. In overleg is er ook scholing mogelijk in de vorm van een training of cursus. Tot slot, is er jaarlijks een gezellig vrijwilligersuitje en ontvang je een cadeautje op bijvoorbeeld jouw verjaardag.

Zie jij jezelf al helemaal in de keuken staan om mensen op te vrolijken met heerlijke gerechten?

Neem dan contact op met Iris Wessels via 06 – 11 7810 82 of stuur een mail naar vrijwilliger@swoa.nl. Wij nodigen jou graag uit voor een kopje koffie. Zo leer jij SWOA kennen en wij jou.

Dit is een doorlopende vacature.

Reageren