Heb jij twee rechterhanden? Of enige passie en handigheid maar vooral affiniteit met ouderen? Dan is vrijwilliger worden in de houtwerkplaats wat voor jou! Op De Petersborg vind je het pareltje van onze groepsbegeleiding: de houtwerkplaats. Hier maken deelnemers onder begeleiding van vrijwillige medewerkers mooie producten.

Ook mensen vanuit de wijk zijn van harte welkom om aan te sluiten en aan de slag te gaan. Naast het samen werken aan een mooi resultaat en het onderhouden/opdoen van techniek, staat ook het ontmoeten centraal.

Wat doe je als vrijwilliger bij de houtwerkplaats?

Het is de bedoeling dat je (licht dementerende) deelnemers van de groepsbegeleiding of mensen uit de wijk gaat begeleiden bij het vervaardigen van objecten van hoofdzakelijk hout. Soms worden ook kunststof en metaal gebruikt.

Waarom iets voor jou?

Wat levert het jou op?

Voldoening. Jij zet je immers in voor de (kwetsbare) inwoner van Arnhem! Je maakt samen met de deelnemers mooie producten. Je leert verschillende producten te maken

We bieden je reiskostenvergoeding voor auto, openbaar vervoer en fiets. In overleg is er ook scholing mogelijk in de vorm van een training of cursus. Tot slot, is er jaarlijks een gezellig vrijwilligersuitje en ontvang je een cadeautje op bijvoorbeeld jouw verjaardag.

Interesse? Of wil je meer informatie?

Wij nodigen jou graag uit voor een kopje koffie. Zo leer jij SWOA kennen en wij jou. Je kunt contact opnemen met Iris Wessels via 06 – 11 78 10 82 of mailen naar vrijwilliger@swoa.nl. Hopelijk tot snel!

Dit is een doorlopende vacature.

Reageren

Bekijk ook

Betekenisvol vrijwilligerswerk – wat past bij jou?

Vrijwilliger worden bij SWOA betekent plezier hebben, iets betekenen voor een ander en jouw eigen talenten benutten. Wij kijken samen met jou welke talenten het beste aansluiten en tot hun recht komen, kortom: waar jij blij van wordt!