Vind jij autorijden leuk? Wil je mensen blij maken met heerlijke maaltijden? Of breng je ze liever naar de kapper, ziekhuisafspraak of naar winkelcentrum Kronenburg? Dan is chauffeur worden voor SWOA wat voor jou! SWOA ondersteunt mensen al meer dan 50 jaar in en om Arnhem. Van begeleiding thuis tot activiteiten op locatie en alles daartussen. Daar zetten zo’n 450 (vrijwillige) medewerkers zich iedere dag voor in!

Voor ANWB AutoMaatje, de maaltijdservice, SWOA PlusBus en Max Mobiel zoeken wij chauffeurs. Graag kijken wij met jou waar je voor kan rijden, maar een voorkeur kan je natuurlijk ook hebben! Als chauffeur ben je van echte meerwaarde voor de ouderen in Arnhem, want door jou kunnen zij naar een afspraak, krijgen ze een warme maaltijd of hebben ze een leuk dagje uit! 

ANWB AutoMaatje

Je brengt ouderen van A naar B en bepaalt zelf welke dagen je wel en niet rijdt, want je geeft wekelijks je beschikbaarheid op. Een flexibele waardevolle vrijwilligersbaan, dat is rijden voor AutoMaatje.

Maaltijdservice

Iedere doordeweekse ochtend bezorgen we maaltijden bij ouderen in Arnhem. Je bent dan op een vaste dag (als je kunt) in de ochtend van 9.00 tot 12.00 uur ongeveer weg, dit ligt aan de route die je rijdt. Mensen zijn blij met jou, want jij zorgt ervoor dat zij heerlijke en gezonde maaltijden thuiskrijgen.

SWOA PlusBus

Samen met een collega ga je met de oudere inwoners van Arnhem naar een leuk uitje met de PlusBus. Jullie halen de mensen thuis op, gaan bijvoorbeeld naar een museum, markt of high tea en vervolgens breng je de inwoners weer thuis. Niet alleen leuk voor hen, maar ook voor jou!

Max Mobiel

Met de Max Mobiel (een tweepersoons elektrische kleine auto) rijd je korte ritten. Inwoners van Presikhaaf, Rijkerswoerd, Kronenburg en Vredenburg worden voor slechts één euro naar het winkelcentrum gebracht. Jij zorgt ervoor dat inwoners die minder mobiel zijn makkelijk een (sociaal) ritje kunnen maken.

Waarom iets voor jou?

Wat levert het jou op?

Voldoening. Jij zet je immers in voor de (kwetsbare) inwoner van Arnhem! Je maakt onderdeel uit van een team chauffeurs en het ligt aan het project of je veel zelfstandig werkt of niet. 

We bieden je reiskostenvergoeding voor auto, openbaar vervoer en fiets. In overleg is er ook scholing mogelijk in de vorm van een training of cursus. Tot slot, is er jaarlijks een gezellig vrijwilligersuitje en ontvang je een cadeautje op bijvoorbeeld jouw verjaardag.

Interesse? Of wil je meer informatie?

Wij nodigen jou graag uit voor een kopje koffie. Zo leer jij SWOA kennen en wij jou. Je kunt contact opnemen met Iris Wessels via  06 – 11 78 10 82 of mailen naar vrijwilliger@swoa.nl. Hopelijk tot snel!

Dit is een doorlopende vacature.

Reageren