Vind je het leuk om in een team te werken en mensen te voorzien van koffie, thee, fris en eten? Dan is dit een leuke baan voor jou! Je staat aan het buffet van onze locaties De Petersborg, De Weldam of De Gaanderij en bent het aanspreekpunt voor onze gasten als ze iets willen drinken of eten. Oftewel je zorgt samen met een team vrijwilligers dat alles rondom het buffet goed loopt.

Als gastheer/gastvrouw van het buffet ben je het visitekaartje van SWOA! Jij bent creëert de ultieme ervaring voor onze gasten.

Wat ga je doen?

Op onze locaties is er groepsbegeleiding en help je met het uitschenken van koffie en thee. Ook is er De Eetkamer waar mensen samen met andere wijkbewoners in een ontspannen, huiselijke sfeer van een heerlijke maaltijd genieten. Je doet de uitgifte van de maaltijden, zorgt dat de voorraad van het buffet wordt aangevuld en maakt een praatje met de mensen die bij jou aan het buffet komen. Op het einde van de dag zorg je dat alles in de keuken er weer spik en span uitziet. Heb je vragen over het buffet of kom je er zelf even niet uit? Geen zorgen, je kan altijd terecht bij de coördinator van het buffet.

Welke kennis en vaardigheden zijn nodig?

Betrouwbaar, verantwoordelijk en sociaal vaardig zijn eigenschappen waar jij jezelf in kunt herkennen. Je legt makkelijk contact met mensen en vindt het leuk om een praatje met ze te maken.

Lijkt het jou wat om als buffetmedewerker aan de slag te gaan?

Neem dan contact op met Iris Wessels (06 – 11 78 10 82) of stuur een mail naar vrijwilliger@swoa.nl.

Dit is een doorlopende vacature.

Reageren