Wil jij ervaren hoe het is om stage te lopen bij een dynamische welzijnsorganisatie? Wil je ervaring opdoen met verschillende doelgroepen en je verder verdiepen in het participeren naar werk door vakgerichte praktijkervaring op te doen? Kom dan stage lopen bij SWOA!

Vanaf september 2024 biedt SWOA stageplaatsen aan voor 2e-, 3e– of 4e-jaars hbo-studenten van de opleiding Social Work. We kijken naar jouw talenten en zetten die in, zodat jij het maximale uit je stage kan halen. Ook is er ruimte om je eigen ideeën in te brengen en die uit te voeren!

SWOA

SWOA (Stichting Welzijn Ouderen Arnhem) is een welzijnsorganisatie met ongeveer 450 vrijwillige medewerkers en 40 beroepskrachten. Onze doelgroep is de oudere inwoner (55+) van Arnhem. Met een breed scala aan begeleiding, projecten en activiteiten, dragen we bij aan ieders welzijn!

Wat ga je doen & leren?

Waarom iets voor jou?

Jij bent proactief, leergierig, neemt graag initiatief en durft je eigen mening te geven. Je wil graag kennismaken met doelgroepen als nieuwkomers, mensen die willen re-integreren, deelnemers groepsbegeleiding en vrijwilligers en je wil je verder verdiepen in ondersteuning bij participeren naar werk.

Wat kan je van SWOA verwachten?

Heb je interesse of wil je meer informatie?

Als je belangstelling hebt voor deze stageplek bij SWOA, stuur dan jouw motivatiebrief met CV naar stage@swoa.nl.

Heb je vragen?

Neem dan contact op met Fiona Schneijderberg stage@swoa.nl of bel 06 – 52670849.