De enthousiaste vrijwilligers van Mediatrefpunt Arnhem-Zuid helpen jou graag meer digitaal zelfstandig te worden. In januari starten er nieuwe cursussen, dus wil je meer thuis raken op jouw computer… meld je dan aan!

Windows groepscursussen

Windows basis

Op woensdagochtend 31 januari en donderdagochtend 1 februari begint de cursus Windows basis.
Deze cursus is met name bedoeld voor mensen met weinig computerervaring of voor hen die vrijer willen worden in het werken met Windows.

Na deze cursus ken je de belangrijkste handelingen, waardoor je minder afhankelijk wordt van anderen.

Windows Verkenner en veiligheid

Op woensdagmiddag 31 januari en donderdagmiddag 1 februari begint de cursus Windows Verkenner en veiligheid. Deze cursus is opgezet voor mensen die de bestanden op hun computer willen organiseren en meer willen weten over internetbedreigingen en over het veilig kunnen omgaan met de computer.

Na deze cursus ken je de belangrijkste handelingen voor het organiseren van bestanden met behulp van de verkenner en heb je meer inzicht in het veilig omgaan met de computer.

Windows Cloud

Op maandagmiddag 29 januari begint de cursus Windows Cloud. Deze cursus is voor een ieder die kennis wil maken met de mogelijkheden van de Cloud. Zonder dat je het waarschijnlijk weet maak je met bijvoorbeeld de contactpersonen op jouw smartphone of computer al gebruik van de Cloud. Na deze cursus kan je bestanden in de Cloud zetten en delen met andere personen. Je bent in staat om jouw contacten op jouw smartphone en computer te optimaliseren en de foto’s van jouw smartphone op jouw computer te zetten.

Inloopochtenden

We kunnen je helpen als je een hulpvraag hebt met bijvoorbeeld jouw computer, laptop, tablet of smartphone tijdens onze inloopochtenden op dinsdagochtend van 9.30 tot 11.30 uur.

De cursussen en inloopochtenden vinden plaats in SWOA De Gaanderij, Driemondplein 1 in Arnhem (Elderveld).

Ondersteuning aan huis

We kunnen ondersteuning aan huis voor jou verzorgen. Binnen het Medi@trefpunt Arnhem-Zuid zijn er op allerlei gebieden experts aanwezig. We noemen enkele onderwerpen:

Deze vorm van de ondersteuning van maximaal 2 uur kost €10,00 excl. reiskosten á € 0,21 per km.

Wil je meer informatie of aanmelden?

Neem contact op met Pieter Eilers via 06 – 12 90 34 90 of mail naar info@mediatrefpuntarnhem-zuid.nl. Of kijk op www.mediatrefpuntarnhem-zuid.nl/ voor meer informatie.

Het laatste nieuws

Heb je binnenkort een gezellig dagje weg gepland? Ga met het openbaar vervoer!

Een leuk dagje uit met jouw kleinkinderen naar de dierentuin, een bezoek aan een andere stad of misschien wel een...

SWOA loopt met met de Nacht van de Vluchteling! Steun jij ons?

Op zaterdag 15 juni loopt een deel van de collega's van SWOA mee met de Nacht van de Vluchteling! Samen...

Het jaarverslag van 2023

Afgelopen jaar was een jaar vol met vernieuwing, innovatie en een toekomstgerichte visie. Lees in het jaarverslag hoe we ons...