Met trots kondigen we aan dat we met de maaltijdservice ‘Maaltijden aan Huis’ een grote stap zetten naar duurzame bezorging. We maken vanaf nu gebruik van een elektrische auto. Op deze manier zetten we ons in voor milieuvriendelijke maaltijdbezorging aan de inwoners van Arnhem.

Duurzaamheid is een belangrijke pijler bij SWOA. Jet Leenders, projectcoördinator bij SWOA: “We zijn blij dat het is gelukt om een elektrische auto voor de maaltijdbezorging aan te schaffen en zo weer een stap te zetten richting een duurzamere bedrijfsvoering! Hierbij heeft Autobedrijf van den Brink ons goed geadviseerd.” De aanschaf van de auto werd mogelijk door een bijdrage vanuit Dullertsstichting, St. Nicolai Broederschap en de Subsidieregeling Emissieloze Bedrijfsauto’s (SEBA). Voor het verkrijgen van een laadpaal is een samenwerking gestart met Rijkaart in Arnhem.

Maaltijden met een persoonlijk tintje

Met de maaltijden van de maaltijdservice stel je elke dag je menu naar wens samen. De maaltijden worden zorgvuldig bereid door Maaltijd Thuis. Dit met verse en gezonde ingrediënten en volgens de richtlijnen van Goede Voeding van het Voedingscentrum.

De maaltijden worden persoonlijk en met liefde bezorgd door onze vrijwilligers. Ze bezorgen niet alleen, maar helpen ook met bijvoorbeeld het eten in de koelkast zetten. Omdat het fijn is om steeds een vertrouwd gezicht te zien, werkt SWOA zoveel mogelijk met vaste bezorgers. En vanaf nu gebeurt dit alles met een duurzame elektrische auto.

Kijk hier voor meer informatie Maaltijden aan Huis.

Het laatste nieuws

Heb je binnenkort een gezellig dagje weg gepland? Ga met het openbaar vervoer!

Een leuk dagje uit met jouw kleinkinderen naar de dierentuin, een bezoek aan een andere stad of misschien wel een...

SWOA loopt met met de Nacht van de Vluchteling! Steun jij ons?

Op zaterdag 15 juni loopt een deel van de collega's van SWOA mee met de Nacht van de Vluchteling! Samen...

Het jaarverslag van 2023

Afgelopen jaar was een jaar vol met vernieuwing, innovatie en een toekomstgerichte visie. Lees in het jaarverslag hoe we ons...