Sinds februari dit jaar werken wij samen met Maaltijdservice.nl: een maaltijdleverancier met gezonde en verse maaltijden speciaal voor senioren. Zo zorgen we voor persoonlijke bezorging bij onze klanten.

Door deze samenwerking kunnen we oudere inwoners van Arnhem een mooi assortiment aanbieden. Inwoners kunnen via maaltijdservice.nl en hun catalogus kiezen uit ruim 80 verschillende maaltijden, waaronder een groot aanbod van heerlijke Hollandse gerechten, maar ook uit veel soepen en toetjes . Sylvia Swart, directeur-bestuurder van SWOA: “De samenwerking past binnen onze missie om het welzijn van ouderen in Arnhem te bevorderen met gezonde maaltijden. Daarnaast werken we met vertrouwde vrijwillige bezorgers, die mensen leren kennen. De bezorgers doen meer dan alleen bezorgen: ze zijn er echt voor de klanten!”

Seran van Gemert, manager bij Maaltijdservice.nl, voegt toe: “We vinden het fantastisch om samen te werken met SWOA, het voelt heel goed. We hebben immers hetzelfde doel: zorgen dat ouderen comfortabel en gezond thuis kunnen wonen. Onze maaltijden zijn op maat gemaakt voor senioren qua voeding en smaak. En ze staan in een handomdraai op tafel. Kortom: Lekker, gezond én makkelijk!”

Bezorgen met een persoonlijk tintje

Vrijwilligers van SWOA bezorgen de maaltijd persoonlijk. Ze leveren de maaltijd niet alleen af, maar helpen bijvoorbeeld ook met het eten in de koelkast zetten. Ook maken ze tijd voor een praatje. Werken met vaste bezorgers zorgt voor een vertrouwd en persoonlijk tintje. Daarnaast vervullen onze bezorgers een signaleringsrol: ze hebben oog voor behoeften en vragen van klanten.

Ook gebruik maken van de maaltijdservice?

Al vanaf € 5,95 bestel je smakelijke hoofdgerechten. Inwoners met een Gelrepas kunnen € 2,50 korting krijgen per hoofdgerecht (maximaal 7 hoofdgerechten per week).

Inwoners die interesse hebben, kunnen contact opnemen via 026 – 327 22 66. Een vrijwilliger van SWOA komt dan persoonlijk langs om meer te vertellen over de maaltijdservice en om je aan te melden.

Het laatste nieuws

Heb je binnenkort een gezellig dagje weg gepland? Ga met het openbaar vervoer!

Een leuk dagje uit met jouw kleinkinderen naar de dierentuin, een bezoek aan een andere stad of misschien wel een...

SWOA loopt met met de Nacht van de Vluchteling! Steun jij ons?

Op zaterdag 15 juni loopt een deel van de collega's van SWOA mee met de Nacht van de Vluchteling! Samen...

Het jaarverslag van 2023

Afgelopen jaar was een jaar vol met vernieuwing, innovatie en een toekomstgerichte visie. Lees in het jaarverslag hoe we ons...