Nieuw onderzoek onthult dat de helft van de mensen tussen 60 en 75 jaar nadenkt over hun toekomst. Met als doel dit gesprek te bevorderen, lanceerde het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) de nationale campagne ‘Praat vandaag over morgen’. Door tijdig het gesprek te gaan over zorg, wonen en fit blijven, kan je straks jouw gewenste doelen realiseren.

Op de website www.praatvandaagovermorgen.nl vind je allemaal tips over hoe je de juiste hulpvragen kan stellen, hoe je kan helpen, hoe je jouw huis het beste kan inrichten als je ouder wordt, hoe je in beweging kan blijven en nog veel meer.

Praat vandaag over morgen is een initiatief van ActiZ, branchevereniging van zorgorganisaties en het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS). Met deze boodschap roepen ze iedereen in Nederland op om het gesprek te voeren over ouder worden.

Het laatste nieuws

Trots op samenwerking Huis van Herinnering Openluchtmuseum

Wij zijn trots om deel uit te maken van van een uniek partnerschap tussen de zorg- en welzijnsorganisaties Attent Zorg...

Samenwerking SWOA en Maaltijdservice.nl: persoonlijke service en gezonde maaltijden komen samen

Sinds februari dit jaar werken wij samen met Maaltijdservice.nl: een maaltijdleverancier met gezonde en verse maaltijden speciaal voor senioren. Zo...

Heb je binnenkort een gezellig dagje weg gepland? Ga met het openbaar vervoer!

Een leuk dagje uit met jouw kleinkinderen naar de dierentuin, een bezoek aan een andere stad of misschien wel een...