SWOA (Stichting Welzijn Ouderen Arnhem) is een welzijnsorganisatie. We ondersteunen mensen in en om Arnhem (55+). Van begeleiding thuis tot activiteiten op locatie en van alles daartussen. Daar zetten zo’n 450 (vrijwillige) medewerkers zich iedere dag voor in. En ook jij kunt jouw steentje bijdragen als stagiair!

Zoals je hierboven al leest, doet SWOA veel. Dat betekent we ook meerdere meewerkstages en afstudeeropdrachten aanbieden. Voor zowel mbo- als hbo-studenten als voor communicatie- en hulpverleningsopleidingen.

Bij ons staan jouw talenten bovenaan! Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij die ontwikkelt, benut en inzet tijdens je stage. En daar bieden we dan ook de ruimte voor.

We zijn er voor iedereen!

Of je nu op zoek bent naar een stage op mbo- of hbo-niveau, het kan allemaal! Natuurlijk in overleg, want vanuit je studie zijn er vast een aantal eisen . Wij zorgen er in ieder geval voor dat je jezelf ontwikkelt en een stageplek krijgt die bij jou past.

Wat kan je verwachten?

Interesse?

Stuur je CV en motivatie naar info@swoa.nl en solliciteer direct.

Heb je vragen? Neem dan contact op met Fiona Schneijderberg via 06 – 52 67 08 49 of info@swoa.nl.

Het laatste nieuws

‘VEERKRACHT on tour’ brengt persoonlijke verhalen van Arnhemse ouderen tot leven

Veerkracht staat centraal in de mooie, ontroerende en grappige voorstelling 'VEERKRACHT on tour', waarin ouderen uit Arnhem zelf op het...

Kom naar de Regenboogsalon en leer over geluk

Ben je op zoek naar inzichten over geluk en wil je deel uitmaken van een ondersteunende en leerzame omgeving? De...

Keurmerk Sociaal Werk Nederland en Roze Loper opnieuw behaald!

We zijn trots dat we dit jaar opnieuw het kwaliteitslabel Sterk Sociaal Werk en het certificaat voor De Roze Loper...