Een leuk dagje uit met jouw kleinkinderen naar de dierentuin, een bezoek aan een andere stad of misschien wel een bezoek aan familie of een museum: reis met het openbaar vervoer! Heb je vragen over de bus, trein of haltetaxi? OV-ambassadeurs helpen jou graag op weg.  

Inloopspreekuur 

OV-ambassadeurs zijn vrijwilligers die het reizen met het openbaar vervoer gewend zijn. Zij helpen je graag het gemak van het openbaar vervoer ervaren. Tijdens de maandelijkse inloopspreekuren op locaties in Overijssel, Gelderland en Flevoland geven OV-ambassadeurs antwoord op al jouw vragen over het openbaar vervoer.

Telefonische spreekuren  

Wil je liever telefonisch advies? Dat kan! Je kan dagelijks bellen met één van de OV-ambassadeurs tijdens het telefonisch spreekuur. Zij zitten voor je klaar om je telefonisch te helpen met jouw vraagstuk. Zij zijn bereikbaar op: 038 – 303 80 10.

De OV-ambassadeurs helpen je graag op weg!

Voor meer informatie en een overzicht van alle activiteiten, kan je terecht op de website: www.ervaarhetov.nl/ov-ambassadeur.

Het laatste nieuws

Naar het Huis van Herinnering? Pak de SWOA PlusBus!

Wil jij samen met iemand uit jouw omgeving met dementie het Huis van Herinnering in het Nederlands Openluchtmuseum bezoeken? Wij...

Samen bouwen aan een warme en toegewijde buurt

Een voorzorgcirkel starten met jouw buurtgenoten In Arnhem kijken we naar elkaar om en zijn we er voor elkaar. Dit...

‘VEERKRACHT on tour’ brengt persoonlijke verhalen van Arnhemse ouderen tot leven

Veerkracht staat centraal in de mooie, ontroerende en grappige voorstelling 'VEERKRACHT on tour', waarin ouderen uit Arnhem zelf op het...