Een leuk dagje uit met jouw kleinkinderen naar de dierentuin, een bezoek aan een andere stad of misschien wel een bezoek aan familie of een museum: reis met het openbaar vervoer! Heb je vragen over de bus, trein of haltetaxi? OV-ambassadeurs helpen jou graag op weg.  

Inloopspreekuur 

OV-ambassadeurs zijn vrijwilligers die het reizen met het openbaar vervoer gewend zijn. Zij helpen je graag het gemak van het openbaar vervoer ervaren. Tijdens de maandelijkse inloopspreekuren op locaties in Overijssel, Gelderland en Flevoland geven OV-ambassadeurs antwoord op al jouw vragen over het openbaar vervoer.

Telefonische spreekuren  

Wil je liever telefonisch advies? Dat kan! Je kan dagelijks bellen met één van de OV-ambassadeurs tijdens het telefonisch spreekuur. Zij zitten voor je klaar om je telefonisch te helpen met jouw vraagstuk. Zij zijn bereikbaar op: 038 – 303 80 10.

De OV-ambassadeurs helpen je graag op weg!

Voor meer informatie en een overzicht van alle activiteiten, kan je terecht op de website: www.ervaarhetov.nl/ov-ambassadeur.

Het laatste nieuws

‘VEERKRACHT on tour’ brengt persoonlijke verhalen van Arnhemse ouderen tot leven

Veerkracht staat centraal in de mooie, ontroerende en grappige voorstelling 'VEERKRACHT on tour', waarin ouderen uit Arnhem zelf op het...

Kom naar de Regenboogsalon en leer over geluk

Ben je op zoek naar inzichten over geluk en wil je deel uitmaken van een ondersteunende en leerzame omgeving? De...

Keurmerk Sociaal Werk Nederland en Roze Loper opnieuw behaald!

We zijn trots dat we dit jaar opnieuw het kwaliteitslabel Sterk Sociaal Werk en het certificaat voor De Roze Loper...