Een leuk dagje uit met jouw kleinkinderen naar de dierentuin, een bezoek aan een andere stad of misschien wel een bezoek aan familie of een museum: reis met het openbaar vervoer! Heb je vragen over de bus, trein of haltetaxi? OV-ambassadeurs helpen jou graag op weg.  

Inloopspreekuur 

OV-ambassadeurs zijn vrijwilligers die het reizen met het openbaar vervoer gewend zijn. Zij helpen je graag het gemak van het openbaar vervoer ervaren. Tijdens de maandelijkse inloopspreekuren op locaties in Overijssel, Gelderland en Flevoland geven OV-ambassadeurs antwoord op al jouw vragen over het openbaar vervoer.

Telefonische spreekuren  

Wil je liever telefonisch advies? Dat kan! Je kan dagelijks bellen met één van de OV-ambassadeurs tijdens het telefonisch spreekuur. Zij zitten voor je klaar om je telefonisch te helpen met jouw vraagstuk. Zij zijn bereikbaar op: 038 – 303 80 10.

De OV-ambassadeurs helpen je graag op weg!

Voor meer informatie en een overzicht van alle activiteiten, kan je terecht op de website: www.ervaarhetov.nl/ov-ambassadeur.

Het laatste nieuws

Trots op samenwerking Huis van Herinnering Openluchtmuseum

Wij zijn trots om deel uit te maken van van een uniek partnerschap tussen de zorg- en welzijnsorganisaties Attent Zorg...

Samenwerking SWOA en Maaltijdservice.nl: persoonlijke service en gezonde maaltijden komen samen

Sinds februari dit jaar werken wij samen met Maaltijdservice.nl: een maaltijdleverancier met gezonde en verse maaltijden speciaal voor senioren. Zo...

SWOA loopt met met de Nacht van de Vluchteling! Steun jij ons?

Op zaterdag 15 juni loopt een deel van de collega's van SWOA mee met de Nacht van de Vluchteling! Samen...