Tijdens de maandelijkse inloopspreekuren op locatie geven OV-ambassadeurs advies en tips aan 55-plussers over het reizen met trein of bus. Zo helpen zij hun leeftijdsgenoten langer zelfstandig te reizen en kan men zelf ervaren dat reizen met het openbaar vervoer niet moeilijk is. Door het te doen, blijkt het allemaal mee te vallen! Een uitje naar familie of een bekende, een bezoek aan het museum of een controle in het ziekenhuis is dan geen probleem meer.

Datum:  woensdag 6 december 2023
Tijd:  14.00 -15.30 uur
Locatie:  Rozet centrum, Kortestraat 16, Arnhem

Telefonisch spreekuur 

Wie graag telefonisch antwoord wil, kan bellen met een OV-ambassadeur tijdens het telefonisch spreekuur. Dagelijks zitten OV-ambassadeurs klaar om OV-vragen te beantwoorden. Zij zijn bereikbaar op: 038 – 303 70 10.  

De OV-ambassadeurs helpen je graag op weg!  

Voor meer informatie en alle activiteiten: www.ervaarhetov.nl/ov-ambassadeur.  

De provincies Overijssel, Gelderland en Flevoland vinden dat het openbaar vervoer voor iedereen makkelijk en toegankelijk moet zijn. Reizen met het openbaar vervoer biedt veel voordelen, maar is niet voor iedereen vanzelfsprekend. OV-ambassadeurs, vrijwilligers met veel kennis van het OV, bieden hierbij de helpende hand.

Contactinformatie                               

OV-ambassadeurs                                     
p/a YMCA (uitvoerder project)                        
Peterskampweg 12  
8031 LK Zwolle      
tel. 038-454 01 30     

Het laatste nieuws

Floré: aan de slag met vitaliteit!

Te midden van de dubbele vergrijzing wordt het belang van preventie steeds groter. Daarom legt SWOA dit jaar extra nadruk...

Test binnenkort jouw positieve gezondheid! 

Het is steeds belangrijker om zo lang mogelijk vitaal te blijven. Op onze website vind je daarom binnenkort een korte...

Gezond- en fitmaand: welke stap zet jij?

Lekker in je vel zitten, zowel in je lijf als in je hoofd. Dat wil iedereen wel. Het gaat vaak vanzelf als je regelmatig beweegt, gezond eet, niet rookt en genoeg rust. Maar hoe zet je die eerste stap? In februari 2024 vindt daarom de Gezond- en Fit maand plaats in Arnhem.