Wil jij je levensverhaal laten opschrijven? Iemand die bij jou thuis komt, luistert en jouw verhaal verwoordt? Dan kunnen wij je daarmee helpen. Onze vrijwillige schrijvers doen juist dat met veel plezier! Samen werken jullie in de loop van ongeveer zes maanden aan een echt boek met jouw verhalen en foto’s.

Hoe werkt het?

Het maken van jouw levensboek doe je samen met de schrijver. Daarom is het belangrijk dat jullie goed met elkaar kunnen opschieten. Tijdens een kennismaking kijken jullie of er een klik is. Als de kennismaking succesvol is, gaan jullie samen aan de slag.

Wat zijn de kosten?

Deelname aan het Levensboekproject kost € 50,-. Daarnaast betaal je voor elk gedrukt boek. Gemiddeld kost dit ongeveer € 30,- per boek. Je krijgt de rekening pas als de boeken klaar zijn.

Waarom een levensboek? 

Wil je meer weten? Of heb je interesse?

Stuur een e-mail naar levensboeken@swoa.nl, vul onderstaand formulier in of bel naar 026 – 327 22 66. We nemen dan contact met je op voor een kennismakingsgesprek bij jou thuis.

"*" geeft vereiste velden aan

Stap 1 van 2

Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA. Het privacybeleid(opent in nieuw tabblad) en de servicevoorwaarden(opent in nieuw tabblad) van Google zijn van toepassing.

Bekijk ook

Groepsbegeleiding

Wil je graag je dag zinvol doorbrengen? Samen dingen ondernemen en contact hebben met anderen? Dat kan bij de groepsbegeleiding.
Arnhem Noord-Oost | Arnhem Zuid-Oost | Arnhem Zuid-West

Mantelzorg­ondersteuning

Mantelzorg is prachtig, maar soms ook best zwaar. Daarom is het belangrijk om af en toe een adempauze te nemen.
Heel Arnhem