bezoekadres Kazerneplein 2
postadres Postbus 2210 – 6802 CE Arnhem
026 327 22 66 – info@swoa.nl
 

eddie_en_mina_terras.jpg

Waar staat SWOA voor?

Wel zijn is lekker in je vel zitten. Doen wat je leuk vindt geeft energie en balans in je leven. SWOA stimuleert je te ontdekken wat je nog wél kan en je talenten te gebruiken. Zelf zoveel mogelijk uit het leven halen. Dát is waar SWOA voor staat.

SWOA gelooft dat ieder mens in staat is zijn leven te leiden zoals hij dat zelf wil. Ook al ben je wat ouder. Soms kun je dit even niet meer alleen en heb je daar hulp bij nodig. SWOA stimuleert je te kijken naar je mogelijkheden en je kwaliteiten en deze ook te gebruiken. De overtuiging dat je meer in je mars hebt dan je wellicht denkt, is de motor van ruim 500 vrijwilligers en meer dan 30 beroepskrachten. SWOA vernieuwt haar dienstverlening en loopt daarmee voorop in de grote veranderingen in zorg en welzijn.

SWOA is er voor iedereen, ongeacht land van herkomst, geslacht, geaardheid, religie. SWOA zet vooral in op aandacht voor preventie en informele zorg, zodat inzet van formele zorg later of slechts tijdelijk nodig is.

Om dit te bereiken, werken wij samen met onze partners, die ons versterken in wat we doen en waar we voor staan. We werken in de regio Arnhem. We zijn al meer dan 45 jaar elke dag in de wijken te vinden en kennen deze en hun bewoners dus goed. We houden de lijnen kort en denken graag mee over waar de kansen liggen. 

Meer informatie
Productaanbod 2018
Visie SWOA klant- en vraaggericht werken
Jaarrekening 2017, inclusief jaarverslag
Jaarverslag 2017
De gezichten achter de getallen: interactief jaarverslag 2016
Beloningen
Strategische koers SWOA 2016 en verder (samenvatting)