bezoekadres Kazerneplein 2
postadres Postbus 2210 – 6802 CE Arnhem
026 327 22 66 – info@swoa.nl
 

levensboek_alleen_handen.jpg

Vacature seniorenadviseur

17 juli 2017

Wel zijn is lekker in je vel zitten. Doen wat je leuk vindt geeft energie en balans in je leven. SWOA stimuleert je te ontdekken wat je nog wél kan en je talenten te gebruiken. Zelf zoveel mogelijk uit het leven halen. Dát is waar SWOA voor staat.
 
SWOA is een professionele organisatie met circa 550 vrijwillige medewerkers en 30 medewerkers in betaalde dienst. Zij werken samen in teams en in diverse projecten. 
We zijn activerend naar mensen en in ons netwerk. Dit netwerk van vrijwilligersorganisaties en professionele organisaties weet ons ook te vinden. SWOA werkt met  partners in de wijk: de sociale wijkteams en gemeentelijke teams leefomgeving, huisartsen, wijkverpleegkundigen, buurtinitiatieven, zorginstellingen, woningcorporaties en andere welzijnspartners.
 
SWOA heeft per direct een vacature voor een
 
Seniorenadviseur  24-28 uur
Fier dagbesteding op maat
 
Fier gaat uit van talenten, vaardigheden en wensen van de senior zelf. Binnen de SWOA speerpunten Groen- en Natuurbeleving, Kunst en Cultuur, Gezondheid en Bewegen zijn de mogelijkheden zeer divers.  Een zinvolle daginvulling voor kwetsbare senioren  is mogelijk op één van onze locaties of daar buiten.
 
Ben jij op de hoogte van de recente ontwikkelingen in het sociaal domein? Werk je net zo makkelijk met vrijwilligers als met collega’s die in dienst zijn? Denk je innovatief? 
 
Dan heeft SWOA voor jou de baan waarin jij je energie kwijt kunt. 
 
We zoeken een collega die ervaring heeft in het signaleren van wensen, behoeften en ambities van mensen en deze samen met de betrokken persoon kan vertalen naar een zinvolle dagbesteding op maat. Je maakt creatief verbinding met  de andere dienstverlening van SWOA en andere organisaties. 
Je neemt initiatief, werkt efficiënt en resultaatgericht. 
 
Dit ga je doen
Je werkt met kwetsbare senioren zowel individueel als in groepsverband.  Zo stel je een individueel plan op dat je vervolgens periodiek monitort en bespreekt met de betrokken deelnemer en diens contactpersoon. Op de groep vervul je een stimulerende en creatieve rol
Je begeleidt  de vrijwilligers van Fier. Je stimuleert hen bij de diverse activiteiten en betrekt ze bij de invulling van het programma
Je informeert mantelzorgers over de mogelijkheden van Fier en betrekt ze hierbij.  Je biedt, naar behoefte, ook ondersteuning aan mantelzorgers. Je werkt samen met collega’s van SWOA en van andere organisaties zoals de sociale wijkteams
Je draagt bij aan de ontwikkeling en innovatie van Fier
 
Wij vragen
Een relevante opleiding op MBO-niveau
Aantoonbare kennis van maatschappelijke ontwikkelingen 
Minimaal 4 jaren relevante werkervaring, waarbij je zowel individueel als in groepsverband met mensen hebt gewerkt. Daarnaast heb je ervaring in het werken met vrijwilligers
Competenties: ondernemen, samenwerken, organisatievermogen, leervermogen, inlevingsvermogen, coachen, analytisch vermogen, netwerken en omgevingsbewustzijn 
 
Ons aanbod
Een arbeidsovereenkomst van 1 jaar met mogelijke verlenging
Een baan in een dynamische organisatie met veel contacten
Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
Een informele organisatie met korte lijnen, die volop in ontwikkeling is
Arbeidsvoorwaarden conform de CAO Welzijn & Maatschappelijke Dienstverlening,   salarisschaal 6: minimaal € 2107,-- en maximaal € 3016,--  bruto per maand op fulltime basis.
 
Jouw reactie
Ben jij enthousiast?
Solliciteer dan direct en mail je brief met CV voor 31 juli naar Mirjam van Buuren, personeelszaken@swoa.nl. 
 
De sollicitatiegesprekken vinden plaats op maandag 7 augustus tussen 09.00 en 13.30 uur (1e ronde) en maandagmiddag 14 augustus na 13.30 uur (2e ronde). De uitnodiging voor de 1e ronde ontvang je op vrijdag 3 augustus. 
 
Wil je meer weten? 
Mirjam van Buuren, seniorenadviseur Fier, is telefonisch te bereiken op 21 juli en 26 juli tussen 09.00 en 12.00 uur via telefoonnummer 06 50624355. 
 
Acquisitie stellen wij niet op prijs
Een psychologisch onderzoek kan deel uitmaken van de selectieprocedure