bezoekadres Kazerneplein 2
postadres Postbus 2210 – 6802 CE Arnhem
026 327 22 66 – info@swoa.nl
 

eddie_en_sanne_bank.jpg

Ik zoek hulp

Aan de buitenkant lijkt het goed te gaan. Maar aan de binnenkant voel je dat er iets niet klopt. Je wilt graag iets veranderen aan je situatie, maar weet niet zo goed hoe. Onze vrijwilligers en beroepskrachten helpen je graag een handje om weer mee te doen in onze samenleving. We gaan graag met je in gesprek om te kijken welke van onze diensten het beste aansluit bij jouw situatie.

Of het nu gaat over administratie, het gebrek aan goede voeding, ideeën voor je vrije tijd of zorgen over gezondheid. Voor meer informatie over onze diensten klik op de links in de blauwe balk hiernaast.

Staat jouw vraag er niet tussen? Je kunt ons bellen of mailen met al je vragen en/of zorgen.

WeHelpen

WeHelpen.nl  is een soort marktplaats voor het helpen van mensen dingen niet meer zelf kunnen. Of je nu hulp biedt of zoekt op deze plek kun je elkaar makkelijk vinden. SWOA is in Arnhem actief betrokken bij WeHelpen.nl.

Aanmelden

Aanmeldingen gaan vaak via de wijkcoach. Het is uiteraard ook mogelijk om zelf contact op te nemen. We zijn bereikbaar van maandag tot en met donderdag 9.00 tot 15.00 uur en op vrijdag van 9.00 en 12.00 uur op telefoonnummer (026) 372 22 66 of per mail.