bezoekadres Kazerneplein 2
postadres Postbus 2210 – 6802 CE Arnhem
026 327 22 66 – info@swoa.nl
 

SWOA4-mensen-op-bank-park-1.jpg

Vacatures Vrijwilligers

Onze vrijwilligers zijn onze grootste kracht. Meer dan 500 vrijwilligers zetten zich in om onze deelnemers te ondersteunen. Vele handen maken licht werk. Daarom zijn we altijd op zoek naar enthousiaste mensen.

Mocht een van onze diensten je aanspreken en hier niet tussen staan, neem dan gerust contact op met Marjon van Baars of Silvio de Brito Caio (026)327 22 66/ vrijwilliger@swoa.nl. Er is meestal meer mogelijk dan we hier kunnen opschrijven.

Op dit moment hebben we de volgende vacatures beschikbaar:

Vacature vrijwilliger groenvoorziening
Vind jij het belangrijke dat jouw tuin er goed uit ziet? Of dat jouw balkon van bloemen of planten is voorzien, zodat je kunt genieten van een mooi uitzicht? Heb jij zoals ze zeggen: ‘’groene vingers’’? Dan is deze functie voor jou bestemd! Lees hier de hele vacature.

Vacature Vrijwilliger Fier, dagbesteding op maat
Je werkt samen met de beroepskrachten op Fier, dagbesteding op maat bij het begeleiden van de deelnemers: kwetsbare ouderen. Je organiseert activiteiten passend binnen de speerpunten van SWOA; bewegen, kunst, cultuur en groenbeleving (natuur). Hierbij ga je uit van de talenten van deelnemers. Je zet ze in hun kracht. Lijkt dit iets voor jou? Lees hier de volledige vacature.

Vacature Vrijwillige Trajectbegeleider Maatjes Regio Arnhem
Vind jij het leuk om de koppelingen tussen deelnemers en vrijwilligers begeleiden. Vrijwilligers te ondersteunen zodat zij zo zelfstandig mogelijk hun werk kunnen doen en de beroepskrachten te ondersteunen bij voorlichting en werving en themabijeenkomsten? Dan is deze vrijwillige baan misschien iets voor jou! Lees dan hier het volledige profiel.

Coördinator activiteiten
Voor de groep Daadkracht Monnikenhuizen zoeken wij een enthousiaste vrijwilliger die het leuk vindt om voor een groep van circa 20 ouderen op woensdagmorgen activiteiten te organiseren. Deze groep komt elke woensdag bij elkaar van 10.00 - 12.00 uur, er worden sprekers uitgenodigd, activiteiten ondernomen maar er wordt ook 'gewoon' gezellig koffie gedronken. Lijkt dit je iets? Lees dan hier het volledige profiel.

Chauffeur voor de deelnemers dagbesteding
Als chauffeur haal en breng je deelnemers (kwetsbare ouderen) van en naar Fier, dagbesteding op maat, met eigen auto. Lees hier het volledige profiel.

Vrijwillige timmerman of -vrouw  en meubelmaker
Voor de locatie De Petersborg zoekt SWOA een enthousiaste timmerman of -vrouw en meubelmaker. Je begeleidt voornamelijk licht dementerende deelnemers van de dagbesteding bij het maken van objecten van hoofdzakelijk hout. Lees hier het volledige profiel.

Vrijwilliger Financieel Café  Regio Arnhem
Het Financieel Café is een plek waar bewoners van Arnhem met hun vragen over diverse, persoonlijke administratieve problemen terecht kunnen. Voor het Financieel Café zijn we op zoek naar vrijwilligers. Interesse? Lees hier verder voor het volledige profiel.

Vrijwilliger in de Hulpverlening
Voor een nieuw project zijn wij op zoek naar vrijwilligers die graag willen helpen om Arnhemse ouderen zelfredzaam en zelfstandig te maken en/of houden. Klik hier voor het volledige profiel.

Vrijwilligers en Vrijwillige Coördinator Tafelkleedservice
Voor ons project Tafelkleedservice zijn we op zoek naar Vrijwilligers en naar een Vrijwillige Coördinator.
Vacature Vrijwillige Coördinator
Vacature Vrijwilliger

Vrijwilliger voor Thuisadministratie
Ook zijn we altijd op zoek naar vrijwilligers met een financiële achtergrond of affiniteit met het op orde brengen van (financiële) administraties. Lijkt dit je iets? Lees dan hier het

Leden Klantenraad:
De klantenraad is op zoek naar drie nieuwe leden die binding hebben met de dienstverlening van SWOA. Voor meer informatie klik hier .

Maatjes gezocht!
De maatjesprojecten Vriendendienst Op Stap, Buddyzorg Midden Gelderland, Activerend Bezoek, Netwerkcoaching en Mantelzorgondersteuning zijn  op zoek naar maatjes. Klik hier voor meer informatie of kijk op de  www.maatjesregioarnhem.nl.

Vrijwilliger Groenvoorziening
Voor verschillende locaties van de SWOA zijn wij op zoek naar ‘’Vrijwilligers Groenvoorziening’’. Als vrijwilliger groenvoorziening voer je zelfstandig of in een groep diverse onderhoudswerkzaamheden uit. klik hier voor meer informatie. 

Ons actuele aanbod vind je ook op www.vrijwilligerscentralearnhem.nl.